SAILTEAM BCN ANUNCIA EL REPTE PELS TÍTOLS DE LA 37ª COPA AMÉRICA FEMENINA Y JUVENIL

S’ha creat un nou equip de la Copa Amèrica a Barcelona per representar la Ciutat, la Regió i el País al desafiament de la Copa America Juvenil i Femenina el 2024.

Una collaboració entre un grup experimentat de regatistes i directors de campanya juntament amb el Reial Club Nàutic de Barcelona (RCNB) ha rebut l’aprovació d’America’s Cup Management Company (ACE) i Emirates Team New Zealand per ser el desafiant espanyol de l’esdeveniment el 2024.

Al capdavant de l’equip hi haurà el llegendari regatista català Guillermo Altadill i l’experimentat director d’equip internacional Stewart Hosford.

SAILTEAM BCN té una sèrie d’objectius clau per a la 37a America’s Cup

 • Crear un equip completi amb base de campanya al Port de Barcelona.
 • Comprar i operar dos vaixells de carreres AC40 llançats recentment amb una estructura completa d’equips de la Copa Amèrica.
 • Reclutar talent entre dones i joves regatistes de tot Espanya en un procés obert, basat en sol·licituds per garantir la inscripció transparent i oberta d‟atletes per als equips juvenils i femenins
 • Competir i entrenar des de Barcelona amb l’objectiu de guanyar la Copa Amèrica Juvenil i la Femenina el 2024.
 • Construir una plataforma de talent i crear camins que permetin a l’equip i als atletes competir a la futura Copa Amèrica en totes les categories

L’equip ja ha encarregat el disseny d’una base per a l’equip al Port Vell de Barcelona i està en converses amb diversos inversors i patrocinadors per donar suport a la iniciativa.

La SOSTENIBILITAT és fonamental per a la nostra campanya

A l’equip de vela BCN la nostra missió és guanyar la Copa Amèrica alhora que promovem la sostenibilitat i fomentem el talent dels navegants joves i femenins.

ÚNETE AL EQUIPO | UNEIX-TE A L’EQUIP | JOIN THE TEAM

Sail Team BCN, l’equip espanyol de l’AC Team, s’està preparant per competir pels títols de la 37a Copa Amèrica Femenina i Juvenil. Com a equip de vela prestigiós, estem dedicats a empènyer els límits i assolir l’excel·lència en el món de la vela competitiva.

Amb un fort enfocament en promoure la diversitat i la inclusió en l’esport, Sail Team BCN està orgullós de reunir una tripulació talentosa de navegants dones i joves que representaran Espanya en l’escenari internacional. El nostre equip combina experiència, habilitat i una determinació implacable per aconseguir l’èxit.

Si ets una navegant talentosa dona o jove amb passió per la competició i el desig de formar part d’un equip que farà història, t’invitem a unir-te a Sail Team BCN. Junts, empènyerem els límits de la vela i lluitarem per la grandesa.

Per expressar el teu interès o obtenir més informació sobre com unir-te al nostre equip, si us plau, omple i envia el formulari següent.

Els termes són els següents:
• La tripulació ha de tenir almenys 18 anys abans de navegar en qualsevol iot AC40 en pràctiques o carreres.
• La tripulació de la Copa Amèrica Juvenil ha de tenir una data de naixement posterior al 19 de setembre de 1998 (25 anys d’edat o menys).
• La tripulació que navegui en cada iot en una regata ha de ser nacional del país que l’equip representa.
• Un membre de la tripulació es considerarà “nacional” d’un país si compleix amb un (o més) dels següents criteris:
(i) aquest membre de la tripulació tenia un passaport vàlid (o altra prova vàlida de ciutadania acceptada per ACE) del país que l’equip representa a partir del 17 de març de 2021;
o
(ii) aquest membre de la tripulació va estar físicament present al país que l’equip representa (o estava fora d’aquest país, representant aquest país en competicions de vela) durant un total de 548 dies entre el 17 de març de 2018 i el 18 de març de 2021. Si un membre de la tripulació està present al país només part d’un dia determinat, aquest dia es comptarà com un dia complet.

Que el vent sigui favorable i un futur brillant ens esperi!

Sail Team BCN

  * Indica un camp obligatori


  Declaracions:

  Guillermo Altadill
  Director de l’equip SAILTEAM BCN
  “He participat en diverses America’s Cup i l’oportunitat de construir un equip espanyol i aprofitar l’enorme talent de navegació de tot aquest país és una oportunitat emocionant per a mi. Com a equip, representarem amb orgull a Barcelona i al nostre país per a ratificar al món que Espanya és una nació líder en vela i ser els favorits locals per a la Copa en 2024. El que ja m’ha impressionat molt és la quantitat d’interès i de talent que aquesta oportunitat està atraient”.

   

  Jordi Puig
  President del Reial Club Nàutic Barcelona
  “El nostre club ha estat donant suport a la candidatura de l’America’s Cup des del principi i hem estat en converses amistoses durant diversos mesos amb SAILTEAM BCN, com a club estem increïblement emocionats de l’acord que arribarem la setmana passada. El nostre club està 100% darrere de l’equip i de l’esdeveniment de l’America’s Cup a Barcelona, i esperem fer costat a l’equip en la seva ambició de guanyar la Copa Amèrica Juvenil i Femenina en 2024”.

   

  Grant Dalton
  CEO d’ACE
  “Guillermo i Stewart, juntament amb el Reial Club Nàutic aquí a Barcelona, han creat un pla i un equip de classe mundial i, com a autoritat de l’esdeveniment, estem encantats de donar-los suport com a equip local i Espanyol per competir a Copa Amèrica Juvenil i Femenina com a part d’AC37, creant camins perquè la propera generació de regatistes locals competeixi a l’America’s Cup”.

  Guillermo Altadill

  Stewart Hosford

  © 2022 Sail Team BCN Moll d’Espanya, s/n, 08039 Barcelona, Spain.