SAILTEAM BCN ANUNCIA EL REPTE PELS TÍTOLS DE LA 37ª COPA AMÉRICA FEMENINA Y JUVENIL

S’ha creat un nou equip de la Copa Amèrica a Barcelona per representar la Ciutat, la Regió i el País al desafiament de la Copa America Juvenil i Femenina el 2024.

Una collaboració entre un grup experimentat de regatistes i directors de campanya juntament amb el Reial Club Nàutic de Barcelona (RCNB) ha rebut l’aprovació d’America’s Cup Management Company (ACE) i Emirates Team New Zealand per ser el desafiant espanyol de l’esdeveniment el 2024.

Al capdavant de l’equip hi haurà el llegendari regatista català Guillermo Altadill i l’experimentat director d’equip internacional Stewart Hosford.

SAILTEAM BCN té una sèrie d’objectius clau per a la 37a America’s Cup

  • Crear un equip completi amb base de campanya al Port de Barcelona.
  • Comprar i operar dos vaixells de carreres AC40 llançats recentment amb una estructura completa d’equips de la Copa Amèrica.
  • Reclutar talent entre dones i joves regatistes de tot Espanya en un procés obert, basat en sol·licituds per garantir la inscripció transparent i oberta d‟atletes per als equips juvenils i femenins
  • Competir i entrenar des de Barcelona amb l’objectiu de guanyar la Copa Amèrica Juvenil i la Femenina el 2024.
  • Construir una plataforma de talent i crear camins que permetin a l’equip i als atletes competir a la futura Copa Amèrica en totes les categories

L’equip ja ha encarregat el disseny d’una base per a l’equip al Port Vell de Barcelona i està en converses amb diversos inversors i patrocinadors per donar suport a la iniciativa.

La SOSTENIBILITAT és fonamental per a la nostra campanya

Foundation 0 i Sail Team BCN: donant forma al futur de la vela sostenible.

Junts, l’objectiu de l’associació amb Sail Team BCN i Foundation 0 és impulsar els límits de la navegació a través de la sostenibilitat que afectarà materialment la indústria durant les properes dècades.

 

Els nostres 5 pilars de sostenibilitat són:

DIVERSITAT
promou i inspira la participació i el lideratge de les dones en l’esport de la vela

EDUCACIÓ
educar i oferir oportunitats d’aprenentatge per a les generacions futures

ENERGIA
reduir la petjada de carboni de l’equip i optimitzar l’ús de l’energia en totes les operacions de l’equip

AIGUA
reduir el consum d’aigua i protegir els nostres oceans

RESIDUS
evitar i reduir els residus sempre que sigui possible

Declaracions:

Guillermo Altadill
Director de l’equip SAILTEAM BCN
“He participat en diverses America’s Cup i l’oportunitat de construir un equip espanyol i aprofitar l’enorme talent de navegació de tot aquest país és una oportunitat emocionant per a mi. Com a equip, representarem amb orgull a Barcelona i al nostre país per a ratificar al món que Espanya és una nació líder en vela i ser els favorits locals per a la Copa en 2024. El que ja m’ha impressionat molt és la quantitat d’interès i de talent que aquesta oportunitat està atraient”.

 

Jordi Puig
President del Reial Club Nàutic Barcelona
“El nostre club ha estat donant suport a la candidatura de l’America’s Cup des del principi i hem estat en converses amistoses durant diversos mesos amb SAILTEAM BCN, com a club estem increïblement emocionats de l’acord que arribarem la setmana passada. El nostre club està 100% darrere de l’equip i de l’esdeveniment de l’America’s Cup a Barcelona, i esperem fer costat a l’equip en la seva ambició de guanyar la Copa Amèrica Juvenil i Femenina en 2024”.

 

Grant Dalton
CEO d’ACE
“Guillermo i Stewart, juntament amb el Reial Club Nàutic aquí a Barcelona, han creat un pla i un equip de classe mundial i, com a autoritat de l’esdeveniment, estem encantats de donar-los suport com a equip local i Espanyol per competir a Copa Amèrica Juvenil i Femenina com a part d’AC37, creant camins perquè la propera generació de regatistes locals competeixi a l’America’s Cup”.

Guillermo Altadill

Stewart Hosford

Sponsors

Official Suppliers

Club Náutico

© 2022 Sail Team BCN Moll d’Espanya, s/n, 08039 Barcelona, Spain.